28 March 2015

SALAM PERKENALAN

Assalammualaikum,

Salam perkenalan buat kawan2. Korang bley panggil aku Aziah @ Aiza. 


Isteri kepada seorang suami (skarang kat Doha) dan ibu kepada 2 orang anak dara. So aku memangku jawatan ayah, drebar, tukang masak dan mcm2 lagi..


Kenapa aiza3076? Masa tu tahun 1997, kat Subang Parade ada di sediakan kiosk untuk kita excess internet dgn bayaran RM3 tak silap aku laa...

lama benau nak ingat banyak urat dah putus lepas bersalin hehe..

So dgn konfiden aku pon nak create account yahoo, tapi tak tau nama apa nak letak..tetiba ada org dok jerit panggil anak dia "aiza" terus aku pon pilih nama tu. 


3076 date ngan tahun lahir...so korang dah tau laa umur aku brapa kannn?? Bocor rahsia...


Blog ni saja je suka2 sbb aku nak share kisah hidup aku.


Harap korang tak lah bosan ye...kalo le ada apa2 nak tanya bley email shaziahsaharudin@gmail.com 








5 comments:

Mawarni Sani said...

WELCOME TO BLOGGER,COM

shaziah saharudin said...

tunjuk ajar ku sifu...

Ainol Adnan said...

Hai...

shaziah saharudin said...

Hi en hubby...

shaziah saharudin said...
This comment has been removed by the author.
Copyright to NUKILAN DARI HATI
Designed by UMIESUEstudio 2015